Startpagina » Nieuw seizoen Pokémon-animatieserie aangekondigd, laatste afleveringen met Ash & Pikachu

Nieuw seizoen Pokémon-animatieserie aangekondigd, laatste afleveringen met Ash & Pikachu

The Pokémon Company heeft vandaag in een speciale video het volgende seizoen van de Pokémon-animatieserie aangekondigd. Deze zal gebaseerd zijn op Pokémon Scarlet & Violet, en bevat een grote verandering: na ruim 25 jaar zullen Ash Ketchum en Pikachu niet langer de hoofdrolspelers zijn.

Nu Ash het Masters Eight-toernooi heeft gewonnen, is hij dichter bij zijn doel van een Pokémon Meester worden dan ooit. Ter afsluiting van het seizoen Pokémon Ultieme Reizen, zullen speciale afleveringen uitgebraht worden die nog eens terugblikken op Ash en Pikachus lange reis. Hierin keren ook oude bekenden als Misty en Brock terug. Deze afleveringen worden in Japan vanaf 13 januari 2023 uitgezonden.

De nieuwe serie, die in het teken staat van Pokémon Scarlet & Violet, gaat vanaf 2023 in première in Japan. Deze volgt de avonturen van twee nieuwe hoofdrolspelers: Liko en Roy. De starter-Pokémon uit Paldea, Sprigatito, Fuecoco en Quaxly, zullen ook een rol spelen, evenals een Shiny Rayquaza.

Deel dit bericht
1 reactie
  1. Hallo Pokémon United,
    Op Nickelodeon werden de afleveringen van Seizoen 25 : Ultieme Reizen uitgezonden, maar sinds een tijd niet meer. De laatste aflevering die ik op TV zag was het gevecht tussen Ash en Cynthia. Daarna stopte het opeens. Weten jullie waar ik de afleveringen verder kan kijken?

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.