Startpagina » Nieuwe info Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Eevee van Nintendo Treehouse Live

Nieuwe info Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Eevee van Nintendo Treehouse Live

In een livestream van Nintendo Treehouse, die vandaag werd uitgezonden, zijn nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon: Let's Go, Pikachu en Let's Go, Eevee. In de demonstratie werden drie stukjes van het spel vertoond: Mt. Moon, Celadon City en Pokémon GO Park.

Net als in Pokémon Red, Blue en Yellow zul je aan het einde van je tocht door Mt. Moon een tweetal Fossils vinden. Nadat je de Trainer verslagen hebt die ze gevonden hebt, mag je één van de Fossils meenemen: het Helix Fossil of het Dome Fossil. Kort daarna zul je Jessie en James van Team Rocket tegenkomen, die je zullen uitdagen voor een Double Battle.

In Celadon City zijn twee belangrijke nieuwe personages toegevoegd aan het Pokémon Center. Aan de rechterkant vind je de Move Tutor, die exclusieve aanvallen kan leren aan je partner-Pikachu of partner-Eevee. Enkele van de aanvallen die je kunt leren aan Eevee zijn Bouncy Bubble, Buzzy Buzz, Sizzly Slide, Glitzy Glow en Baddy Bad.

Aan de andere kant van het Pokémon Center vind je een personage met een Abra. Als je dit personage 10.000 PokéDollars betaalt, zul je een Nature kunnen kiezen door middel van enkele vragen. Vervolgens zullen voor een korte tijd wilde Pokémon die je tegenkomt die specifieke Nature hebben. Pokémon: Let's Go, Pikachu en Eevee zullen net als Pokémon (Ultra) Sun en Moon de Judge-functie bevatten, waarmee je de IV's van je Pokémon kunt inzien. In deze nieuwe game kun je de Judge-functie gebruiken op het statusscherm van de Pokémon, nadat je deze hebt vrijgespeeld.

Ook aan het warenhuis in Celadon City is gesleuteld; op de vijfde verdieping vind je nu de Accessory Market, waar je kleertjes en accessoires voor je partner-Pokémon kunt kopen. Verder heeft de Celadon City Gym een hele nieuwe layout gekregen.

Ten slotte zijn enkele details onthuld over hoe Pokémon GO Park werkt. Nadat je minimaal 25 van dezelfde Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let's Go gestuurd hebt, kun je een minigame spelen waarin je de Pokémon naar een verzamelpunt leidt. Als je wint, ontvang je Candy waarmee je de statistieken van je Pokémon kunt verhogen. Naast de gebruikelijke Kanto-Pokémon zul je ook Alola Forms en Shiny Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let's Go kunnen sturen. Verder is bevestigd dat je de Mystery Box, een benodigdheid om de Mythische Pokémon Meltan te vangen in Pokémon GO, slechts één keer per week kunt ontvangen.

Bekijk het Pokémon: Let's Go-stukje in de Nintendo Treehouse Live-stream:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter