Startpagina » Nieuwe mobiele game Pokémon Rumble Rush aangekondigd

Nieuwe mobiele game Pokémon Rumble Rush aangekondigd

Binnenkort wordt een nieuwe mobiele Pokémongame uitgebracht: Pokémon Rumble Rush, een beat-‘em-up voor Android– en iOS-apparaten. Dat maakte The Pokémon Company vandaag bekend. De game is een zogenaamde free-to-start game. Dat houdt in dat je de game in principe gratis kunt downloaden en spelen, maar hij bevat wel microtransacties om sneller voortgang te kunnen maken.

In Pokémon Rumble Rush is het volgende deel in de Pokémon Rumble spinoff-serie en draait om de bekende Toy Pokémon. Je speelt je als avonturier die een stel onverkende eilanden in kaart gaat brengen. De eilanden worden echter bewoond door wilde Pokémon, die niet blij zijn met je komst. Met een druk op het scherm kun je je partner-Pokémon oproepen, die de vijandige Pokémon op de eilanden aan zal vallen. Door de wilde Pokémon te verslaan, kun je een vriendschap met ze sluiten, waarna ze je kunnen helpen in gevechten. Aan het einde van ieder level moet je tegen een Super Boss vechten, vervolgens ontvang je gears waarmee je je Pokémon sterker kunt maken, nieuwe aanvallen kunt laten gebruiken, of andere Pokémon kunt laten oproepen tijdens een gevecht.

Honderden verschillende Pokémon zullen verschijnen in de game, inclusief Legendarische en Mythische Pokémon.  De game bevat ook enkele sociale functies; zo kun je nog niet eerder verkende gebieden ontdekken, die je dan zelf een naam mag geven. Andere spelers kunnen vervolgens jouw gebied bezoeken om nieuwe Pokémon te vinden.

Pokémon Rumble Rush is nu al beschikbaar in Australië en zal ook in Europa uitgebracht worden, maar de precieze releasedatum is nog niet bekend.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>