Startpagina » Nieuwe Pokémon bekend en meer

Nieuwe Pokémon bekend en meer

We hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar eindelijk is er weer wat X & Y nieuws vrijgekomen. Zo zijn er vier nieuwe Pokémon bekendgemaakt, de doosomslag van het spel verschenen en is er meer informatie over de regio waarin het nieuwe spel zich zal gaan afspelen.

De vier nieuwe Pokémon zie je in de afbeelding hieronder.

Nieuwe Pokémon X & Y

De eerste in de rij is een hagedisachtige Pokémon, genaamd Helioptile. Deze zal het unieke Electric/Normal type worden. De tweede Pokémon is een Normal/Flying Pokémon, die Fletchling heet. Verder is er over hem bekend gemaakt dat hij de gave heeft om de aanval Flame Charge te gebruiken. De derde Pokémon in de rij is Pancham. Hij is gebaseerd op een pandabeer. Zijn type zal Fighting worden, maar helaas is er nog niet veel over hem bekend. De laatste nieuwe Pokémon is de geit Pokémon, Gogoat.

Het is mogelijk om op deze Pokémon te rijden! Het is alleen nog niet zeker hoe je een op Pokémon kan rijden en of er nog op meer soorten Pokémon als Ponyta of Raphidash gereden kan worden.

 

Het tweede nieuws is de bekendmaking van de boxarts van X & Y die je hieronder ziet staan.

Boxart Pokémon X & Y

Tot slot is er uiteraard meer informatie gegeven over de plaats waar het verhaal zich zal gaan afspelen. De nieuwe regio is gebaseerd op Frankrijk en zal Kalos gaan heten. De hoofdstad van deze regio is Lumiose City. Dit is de grote, ronde stad in het midden van de regio.

Wij zullen je verder op de hoogte houden als er meer informatie over X&Y verschijnt!

Deel dit bericht
1 Comment
  1. ze zien er wel tof uit kan niet wachten tot het spel uitkomt

Laat een reactie achter