Startpagina » Nieuwe Pokémon en elementen Pokémon Legends: Arceus

Nieuwe Pokémon en elementen Pokémon Legends: Arceus

In een nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus zijn een gloednieuwe Pokémon en spelelementen onthuld.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022 exclusief voor Nintendo Switch.

Noble Pokémon

Allereerst is een nieuwe Pokémon geïntroduceerd: Kleavor, de Axe Pokémon. Kleavor is een alternatieve evolutie van Scyther, die tot stand komt vanwege mineralen die alleen in de Hisui-regio voorkomen. Hij heeft het type Bug/Rock en leert een nieuwe aanval: Stone Axe.

Kleavor is een van de zogeheten Noble Pokémon waar je het tegen op zult nemen. Dit zijn superkrachtige Pokémon, die de inwoners van de Hisui-regio helpen en door hen geëerd worden. Iedere Noble Pokémon heeft een Warden: een personage dat de band met de Noble Pokémon onthoudt en ervoor zorgt dat die in rust kan leven.

De volgende Wardens zijn tot nu toe onthuld:

  • Mai is de Warden van een Wyrdeer dat in de Obsidian Fieldlands leeft. Haar partner-Pokémon is een Munchlax.
  • Lian is de Warden van Kleavor, de baas van het woud in Obsidian Fieldlands.
  • Iscan is de Warden van een Basculegion die in de zee leeft.
  • Arezu is de Warden van een bepaalde vrouwelijke Pokémon, maar het is nog niet bekend welke Pokémon dit is.

Door een onbekende fenomeen zijn de Noble Pokémon een staat van onbedwingbare razernij geraakt. Hierdoor worden ze groter, sterker en beginnen ze te glimmen. Aan jou de taak om de Noble Pokémon te bedwingen.

Om de Noble Pokémon te kalmeren, dien je ze te bestoken met balsems. Je kunt je Pokémon inzetten om met de Noble Pokémon te vechten; wanneer je ze verslaat, zullen ze tijdelijk verlamd zijn, waardoor je ze makkelijker kunt raken met balsems.

Jubilife Village

De thuisbasis van het Galaxy Team is Jubilife Village. In deze stad vind je allerlei faciliteiten die je kunnen helpen op je reis:

  • In de kledingszaak kun je nieuwe kleding kopen en je outfit veranderen. Je kunt kiezen uit traditionele kimono's of modernere kleding, en er zijn ook hoeden en maskers.
  • Ook is er een kapsalon waar je je haarstijl en haarkleur kunt wijzigen.
  • Bij de fotograaf kun je foto's laten maken van jou en je Pokémon. Je kunt hierbij de achtergrond kiezen en jou en je Pokémon laten poseren.
  • Als je voorwerpen nodig hebt, kun je bij de winkel terecht.
  • Je vindt hier ook een werkplaats waar je voorwerpen kunt craften, en nieuwe crafting-instructies kunt kopen.
  • Verder is er een weide waar je je Pokémon kunt achterlaten. Dit heeft dezelfde functie als de Pokémon Boxes in andere games.

Arc Phone

Ten slotte is een nieuwe feature geïntroduceerd: de Arc Phone. Dit mysterieuze apparaat is verbonden aan de Mythische Pokémon Arceus. Het bevat een kaart die automatisch bijgehouden wordt, en je kunt er interessante locaties in markeren. Daarnaast kun je een overzicht zien van al je actieve missies.

Screenshots

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>