Startpagina » Nieuwe Pokémon onthuld: Gimmighoul

Nieuwe Pokémon onthuld: Gimmighoul

Nadat gisteren een mysterieuze Pokémon opdook in Pokémon GO, heeft The Pokémon Company vandaag in een stel trailers meer informatie onthuld over deze nieuwe Pokémon. Deze heet Gimmighoul en zal verschijnen in Pokémon Scarlet & Violet.

Gimmighoul

  • Categorie: Coin Chest Pokémon
  • Type: Ghost
  • Ability: Rattled

Gimmighoul heeft twee verschillende vormen: Chest Form en Roaming Form. De Chest Form huist zich in een schatkist, en manipuleert mensen om zich heen om munten op te rapen en in de kist te doen. De Roaming Form daarentegen loopt zelf los rond, op zoek naar munten. De Chest Form zul je in Pokémon Scarlet & Violet kunnen vangen. In de Paldea-regio is er echter nog niemand in geslaagd om een Roaming Form Gimmighoul te vangen, want bij het zien van mensen neemt hij direct de benen.

In 2023 zal het mogelijk worden om Pokémon Scarlet & Violet en Pokémon GO met elkaar te linken. Hiermee zul je de mogelijkheid krijgen om Roaming Form Gimmighoul te vangen in Pokémon GO. Het zal niet mogelijk zijn om Pokémon rechtstreeks van GO naar Scarlet & Violet te sturen (dit zal waarschijnlijk via Pokémon HOME gaan).

Bekijk de trailers:

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder