Startpagina » Nieuwe Pokémon Snap en mobiele titels aangekondigd

Nieuwe Pokémon Snap en mobiele titels aangekondigd

In een online uitzending heeft Tsunekazu Ishihara, baas van The Pokémon Company, vandaag enkele nieuwe Pokémongames en -apps aangekondigd!

Pokémon Smile

Allereerst is een nieuwe mobiele app voor Android en iOS aangekondigd: Pokémon Smile.

Dit is een spelletje voor de allerkleinsten, die je leert en aanmoedigt om goed je tanden te poetsen. Gebruik de camera van je telefoon en poets je tanden om de bacteriën op het scherm te verslaan. Als je goed genoeg je best doet, heb je daarna een kans om de Pokémon te vangen. Pokémon Smile bevat meer dan 100 verschillende Pokémon om te vangen. Naast de Pokémon kun je ook hoedjes voor jezelf verzamelen.

Pokémon Smile is nu te downloaden via Google Play en de iOS App Store. Het spel is volledig gratis en bevat géén microtransacties.

Pokémon Café Mix

Vervolgens is een nieuwe game voor Nintendo Switch, Android en iOS aangekondigd. In Pokémon Café Mix beheer je een café waar Pokémon graag langskomen voor een hapje en een drankje. Door de Pokémonicoontjes op het scherm rond te draaien, kun je ze met elkaar verbinden om de bestellingen voor je klanten te bereiden. Als je café populair genoeg wordt, kun je hem uitbreiden om nog meer Pokémon aan te trekken.

Pokémon Café Mix zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch, Android en iOS. Je kunt je nu alvoor voorregistreren op Google Play.

New Pokémon Snap

Vervolgens een aankondiging waar veel oudere fans al lang op zaten te wachten! Eindelijk komt er een vervolg op de klassieke Pokémongame Pokémon Snap, getiteld: New Pokémon Snap.

Net als in de originele game rijd je in een karretje door een eiland dat barst van de wilde Pokémon. Aan jou de taak om de allermooiste kiekjes te maken van deze Pokémon in hun natuurlijke leefomgeving. New Pokémon Snap bevat Pokémon van de nieuwste generaties, zoals Scorbunny uit Pokémon Sword & Shield.

New Pokémon Snap zal verschijnen voor de Nintendo Switch. Wanneer precies is nog niet bekend.

Pokémon GO

Ook over Pokémon GO zijn enkele nieuwtjes gedeeld. Zo zal Mega-evolutie dit jaar nog toegevoegd worden aan de game. Ook zal binnenkort het Pokémon GO Fest 2020-evenement plaatsvinden. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het deze keer geheel digitaal plaats. Deelnemers zullen tijdens dit evenement de Mythische Pokémon Victini kunnen vangen.

Verder verschijnt nu tijdelijk Galarian Farfetch'd in het wild. Ook is er een nieuw kostuum toegevoegd in de winkel in het teken van de Pokémon Sword & Shield Expansion Pass – The Isle of Armor

Pokémon Sword & Shield

Ten slotte is een nieuw evenement bekendgemaakt voor Pokémon Sword & Shield. Vanaf vandaag tot 28 juni 2020 zal de Mythische Pokémon Zeraora verschijnen in Max Raid Battles. Deze Zeraora zul je niet rechtstreeks kunnen vangen, maar: als 1 miljoen Trainers Zeraora weten te verslaan, zullen alle spelers na afloop een Shiny Zeraora ontvangen.

De gehele Pokémon Presents-uitzending terugkijken? Dat kan hier op YouTube:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>