Startpagina » Nieuwe Pokémon TCG-set Sword & Shield — Brilliant Stars

Nieuwe Pokémon TCG-set Sword & Shield — Brilliant Stars

Binnenkort verschijnt er alweer een nieuwe uitbreidingsset voor de Pokémon TCG: Sword & Shield — Brilliant Stars. Dat maakte The Pokémon Company vandaag bekend in een persbericht.

Sword & Shield — Brilliant Stars zal de eerste uitbreiding zijn die Pokémon VSTAR-kaarten bevat. Dit nieuwe type Pokémon-kaart werd vorige maand aangekondigd. Iedere Pokémon VSTAR heeft een VSTAR Power – een speciale soort Ability die maar één keer per potje gebruikt kan worden, maar krachtig genoeg is om het tij te keren. De set bevat onder andere Arceus VSTAR, Charizard VSTAR, Shaymin VSTAR en Whimsicott VSTAR.

Verzamelaars worden weer in de watten gelegd, want naast boosterpacks zal er weer een hele rits collecties verkocht worden. Zo is er als gewoonlijk een Elite Trainer Box verkrijgbaar met allerlei toeters en bellen. Daarnaast zijn er twee Special Collections: Leafeon VSTAR en Glaceon VSTAR, die onder andere een promokaart bevatten.

De uitbreiding bevat onder andere:

  • 20 Pokémon V en 15 full-art Pokémon V
  • 4 nieuwe Pokémon VSTAR
  • 3 nieuwe Pokémon VMAX
  • 22 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
  • 1 nieuwe Special Energy-kaart

Pokémon TCG: Sword & Shield — Brilliant Stars verschijnt in het eerste kwartaal van 2022; een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

Deel dit bericht