Startpagina » Nieuwe trailer en details Pokémon Masters

Nieuwe trailer en details Pokémon Masters

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor Pokémon Masters, de aankomende nieuwe mobiele Pokémongame. Ook is de officiële site van de game geüpdatet met nieuwe informatie. Pokémon Masters wordt ontwikkeld door DeNA in samenwerking met The Pokémon Company, en zal deze zomer verschijnen voor iOS- en Android-apparaten.

In Pokémon Masters reis je door het kunstmatige eiland Pasio om de Pokémon Masters League te winnen. Tijdens je reis is je rivaal Paulo, die een Rockruff als partner heeft, je steeds een stapje voor. De professor van de regio is Professor Bellis; zij doet onderzoek naar Sync Stones en Sync Moves. Het eiland Pasio en de PML zijn opgericht door Lear, een prins uit een ver land die ooit verslagen is door een Trainer met een pet op. Lear wordt bijgestaan door zijn twee handlangers, Sawyer en Rachel.

Je thuisbasis in de Pasio-regio is het Pokémon Center in Centra City. Hier kun je voorwerpen kopen en je team van Sync Pairs samenstellen. Ieder Sync Pair heeft een eigen level; door dit te verhogen, gaan hun statistieken omhoog en leren ze nieuwe aanvallen. Verder is een nieuwe spelfunctie aangekondigd: co-op battles. In een co-op battle vecht je met twee andere spelers aan je zijde, en kunnen jullie krachtige Unity Attacks gebruiken.

Bekijk de trailer:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>