Startpagina » Nieuwe trailer en details Pokémon Masters

Nieuwe trailer en details Pokémon Masters

Er is nieuwe informatie onthuld over Pokémon Masters, de aankomende mobiele Pokémongame voor Android en iOS die vorige maand werd aangekondigd. In een nieuwe presentatie gepubliceerd op YouTube doen Tsunekazu Ishihara van The Pokémon Company en Yu Sasaki van DeNA, de ontwikkelaar van Pokémon Masters, de game uit de doeken. Ook werd een nieuwe, geanimeerde trailer vertoond.

In de verhaalmodus van Pokémon Masters reis je door de Pasio-regio, een kunstmatig eiland waarop de Pokémon Masters League gehouden wordt. Dit internationale toernooi trekt beroemde Trainers aan van over de hele wereld. Voor het eerst verzamel je niet alleen Pokémon, maar ook de meester-Trainers die in de hoofdspellen voorkomen. De combinatie van Trainer en Pokémon heet een sync pair, en teams van sync pairs vechten tegen elkaar in drie-tegen-drie gevechten.

Gevechten in Pokémon Masters vinden in real-time plaats, maar om een actie uit te voeren moet je wachten tot je move gauge gevuld is. Verschillende acties kosten een bepaalde hoeveelheid van je move gauge. Niet alleen je Pokémon kunnen aanvallen gebruiken; de Trainers kunnen ook acties uitvoeren, zoals Pokémon genezen. Trainer en Pokémon kunnen samen ook een unieke, superkrachtige sync move uitvoeren.

We hoeven niet lang meer te wachten tot we Pokémon Masters kunnen spelen, want de game zal in de zomer van 2019 uitgebracht worden. Pokémon Masters zal beschikbaar zijn voor Android en iOS, en is free-to-play met microtransacties. De game zal bij de lancering 65 verschillende sync pairs bevatten om te verzamelen; na de release zullen nog meer sync pairs toegevoegd worden.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter