Startpagina » Nieuwe trailer Pokémon HeartGold & SoulSilver

Nieuwe trailer Pokémon HeartGold & SoulSilver

Pokémon HeartGold & SoulSilver zijn remakes van de tweede generatie Pokémon-games, Pokémon Gold & Silver. Ze vertellen het verhaal van de Johto-regio opnieuw en spelers zullen dus weer starten in New Bark Town. Er zullen enkele nieuwe dingen zijn, maar globaal zal het hetzelfde zijn als de originele versies. Het zal mogelijk zijn om te linken met Pokémon Diamond, Pearl en Platinum om Pokémon die alleen in de Sinnoh-wereld kunt vangen toch te bemachtigen.

In de onderstaande trailer kun je, naast wat mooie beelden van het spel, uitgebreid de Pokéwalker bekijken. Met dit toffe apparaatje, in de vorm van een Poké Ball, kun je je overgezette Pokémon verder trainer door te lopen. Ook zal het apparaat je voetstappen overzetten in “watts”. Dit zul je kunnen gebruiken om wilde Pokémon te vangen en om te zoeken naar mogelijkheden om deze weer terug te sturen naar het spel zelf.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>