Startpagina » Nieuwe uitgebreide trailer Pokémon Scarlet & Violet

Nieuwe uitgebreide trailer Pokémon Scarlet & Violet

Met nog maar anderhalve maand te gaan tot de release van Pokémon Scarlet & Violet, heeft The Pokémon Company vandaag een uitbreide trailer gepubliceerd van de nieuwe games. In deze trailer zijn nieuwe Pokémon plus allerlei nieuwe features te zien.

Nieuwe Pokémon

Ten eerste krijgt een oude bekende een nieuwe evolutie. In de Paldea-regio zal Girafarig namelijk kunnen evolueren in Farigiraf.

  • Categorie: Long Neck Pokémon
  • Type: Normal/Psychic
  • Ability: Cud Chew / Armor Tail

Farigiraf kan twee nieuwe Abilities hebben. Cud Chew zorgt ervoor dat wanneer Farigiraf een Berry eet, hij deze aan het einde van de volgende beurt nog een keer zal eten. Armor Tail is een Ability die ervoor zorgt dat tegenstanders geen prioriteitsaanvallen kunnen gebruiken.

Naast deze officieel onthulde Pokémon, zijn er ook een aantal Pokémon per ongeluk onthuld. Op precies 7:16 in de video, zijn in de hoek van het scherm namelijk enkele iconen van onbekende Pokémon te zien.

Pokémon Picnics

Een nieuwe feature in Pokémon Scarlet & Violet zijn Picnics. Deze lijkt op de Camping-feature uit Pokémon Sword & Shield. Bijna overal in de Paldea-regio kun je een picnic houden met de Pokémon in je team, plus de Legendarische Pokémon Koraidon of Miraidon.

Tijdens een picnic kun je een sandwich samenstellen voor jou en je Pokémon. Afhankelijk van welke ingrediënten je erop doet, zullen er verschillende bonuseffecten optreden. Zo kun je bijvoorbeeld tijdelijk vaker Pokémon van een bepaald Type tegenkomen. Zorg dat je niet teveel ingrediënten op de sandwich doet, anders valt hij uit elkaar.

Ook kun je tijdens een picnic je Pokémon een wasbeurt geven. Hiermee worden ze weer schoon, wordt hun HP genezen en stijgt hun vriendschap met je. Bij de picnictafel kun je tevens van alles inrichten naar wens: zoals het tafelkleed, de bekers en waterflessen.

Aan een picnic kunnen ook maximaal 3 vrienden meedoen – zowel lokaal als online. Wanneer je met vrienden speelt, zul je bij een picnic soms een Pokémon Egg vinden.

TM Machine

Bij de Pokémon Centers in de Paldea-regio vind je de TM Machine. Met deze machine kun je TMs (Technical Machines) craften door LP (League Points) en materialen te spenderen. Deze materialen ontvang je van bepaalde wilde Pokémon wanneer je ze verslaat.

In tegenstelling tot Pokémon Sword & Shield, kun je TMs in Scarlet & Violet slechts één keer gebruiken. Je kunt ze echter wel zo vaak craften als je wilt. Gedurende je avontuur zul je recepten vinden om nieuwe TMs mee te maken.

Fotomodus

Een terugkerende feature uit Pokémon Legends: Arceus is de fotomodus. In Pokémon Scarlet & Violet zul je op bijna ieder moment je camera tevoorschijn kunnen halen om een kiekje te nemen – zowel tijdens het verkennen als tijdens picnics. Je kunt ook een selfie maken die in je profiel zal verschijnen.

Screenshots

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>