Startpagina » Nieuwe verhaalelementen en personages Pokémon Legends: Arceus onthuld

Nieuwe verhaalelementen en personages Pokémon Legends: Arceus onthuld

In een nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus, die vandaag gepubliceerd is, zijn nieuwe verhaalelementen en personages voor het spel onthuld. Ook zijn nieuwe in-game bonussen aangekondigd voor spelers die Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl bezitten.

Diamond Clan & Pearl Clan

In de Hisui-regio zijn twee clans actief: de Diamond Clan en de Pearl Clan. Beide clans aanbidden de almachtige godheid Sinnoh, waar de moderne Sinnoh-regio haar naam aan dankt. Ze verschillen echter van mening op een aantal punten.

  • De Diamond Clan wordt geleid door Adaman, een jongeman die altijd haast heeft en een Leafeon als zijn partner heeft. Zijn clan legt de nadruk op het koesteren van het heden en je bondgenoten.
  • De Pearl Clan heeft Irida als leider. Ze gebruikt een Glaceon en vertrouwt niet zo snel nieuwe mensen. Haar clan vindt het belangrijk om het uitgestrekte land te waarderen en te delen met anderen.

Beide clans hebben als taak om de Noble Pokémon te eren. De eerder geïntroduceerde Wardens maken ook deel uit van een van de twee clans. Zo hoort Arezu bij de Diamond Clan en is Lian lid van de Pearl Clan.

Ginkgo Guild

De Ginkgo Guild is een groep handelaren die niet uit de Hisui-regio komt. Ze reizen de hele regio op en af om hun waren te verkopen.

  • De leider van de Ginkgo Guild is Ginter. Bij hem kun je terecht voor zeldzame voorwerpen, evenals Berries en materialen waarmee je Aux Powers kunt craften. Wat Aux Powers zijn, is nog niet bekend.
  • Een ander lid van de gilde is Volo. Deze gedreven handelaar is altijd op pad en je zult hem talloze keren ontmoeten in de Hisui-regio.

In-game bonussen

Er zijn twee nieuwe in-game bonussen bekendgemaakt voor Pokémon Legends: Arceus. Deze bonussen kun je ontvangen als je save-data voor Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl op je Switch-systeem hebt.

  • Bij de kleermaker kun je een Modern Team Galactic Set ontvangen voor je personage. Dit kostuum lijkt op de outfit van Cyrus uit Pokémon Diamond & Pearl. Je kunt deze bonus ontvangen zodra je lid bent geworden van het Galactic Expedition Team.
  • Nadat je het verhaal van Pokémon Legends: Arceus hebt voltooid, kun je een speciale missie accepteren in Jubilife Village. Hierin krijg je de kans om de Mythische Pokémon Darkrai aan je team toe te voegen.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2021 voor Nintendo Switch.

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder