Startpagina » Nintendo kondigt E3-presentatie aan voor Pokémon X en Y

Nintendo kondigt E3-presentatie aan voor Pokémon X en Y

Nintendo heeft vandaag aangekondigd een presentatie voor de 3DS-games X en Y te houden op de E3. Het gaat hier om een anderhalf uur durende show en zal plaatsvinden op de eerste dag van het beroemde gaming evenement. Bij deze voorstelling zullen Tsunekazu Ishihara, CEO van de Pokémon Company, en Junichi Masuda, directeur van Game Freak, aanwezig zijn!

De E3 is een jaarlijks evenement waarbij de grootste namen in de gamingindustrie laten zien wat ze in huis hebben voor de aankomende periodes; hierbij worden vaak grote titels of consoles onthuld. De E3 van dit jaar zal plaatsvinden van 11 tot en met 13 juni.

Deel dit bericht
1 Comment
 1. Bedankt voor de info, PU-Bot

 2. Presentatie duurt 90 minuten. Ben benieuwd wat ze er allemaal in gaan proppen. Wel om 3 uur ’s nachts in onze tijd D:

 3. Ik zorg wel dat ik wakker ben. 🙂

 4. Ik zorg wel dat ik wakker ben. 🙂

 5. QUOTE

  Ik probeer ook wakker te blijven.

  Is niet moeilijk hoor. Gewoon een paar van die grote blikken Red Bull drinken en je staat de volgende ochtend nog te stuiteren van de energie

 6. Me moeder gaat me vermoorden 3 uur snachts dat is erg. Ik kijk wel die dag daarna.Helaas geen live dus.

 7. QUOTE

  Me moeder gaat me vermoorden 3 uur snachts dat is erg. Ik kijk wel die dag daarna.Helaas geen live dus.

  Niet bang zijn voor je moeder. Laat zien wie de baas is.

 8. Kan je hem ook via iphone bekijken?

 9. Nintendo heeft tot nu toe iedere keer Ustream gebruikt voor de Nintendo Directs, en die kun je inderdaad op je iPhone bekijken met de app. Of dat voor deze presentatie ook zal gelden, en hoe het precies in z’n werking gaat weet ik niet. Ik neem aan dat ze dit wel degelijk belangrijk achten dat ze een zo groot mogelijk publiek willen bereiken, dus het zal vast wel kunnen.

 10. welke site????

 11. QUOTE

  welke site????
  http://www.nintendo.com/nintendo-direct/;jsessionid=635A03EC00C01CEBEF356F84F3228E31
 12. Weet iemand op welk kanaal dat is en om hoelaat het gaat beginnen.
  wilt diegene dan mij op dit e-mail adress alle info sturen
  [email protected]

 13. @Cemre:
  Zodra het zo ver is lees je dat natuurlijk op Pokémon United. Dit is alvast de link naar de stream: http://www.nintendo.com/nintendo-direct/;jsessionid=635A03EC00C01CEBEF356F84F3228E31

 14. Dankje @PokémonTrainer

Laat een reactie achter