Startpagina » Nintendo Switch – OLED-Model Pokémon Scarlet & Violet Edition

Nintendo Switch – OLED-Model Pokémon Scarlet & Violet Edition

Vandaag heeft Nintendo een nieuwe speciale uitvoering van de Nintendo Switch aangekondigd: Nintendo Switch – OLED-Model Pokémon Scarlet & Violet Edition.

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit speciale model gebaseerd op de aankomende Pokémon-games, met name de nieuwe Pokémon die erin voorkomen. De meegeleverde Joy-Cons zijn oranje en paars en bevatten het logo van de Naranja Academy uit Pokémon Scarlet, en de Uva Academy uit Pokémon Violet. De achterkant van het systeem is gevuld met iconen van verschillende Pokémon, en op de voorkant van het Nintendo Switch-dock prijken Koraidon en Miraidon, de Legendarische Pokémon van Pokémon Scarlet & Violet.

De Nintendo Switch – OLED-Model Pokémon Scarlet & Violet Edition zal vanaf 4 november 2022 verkrijgbaar zijn, twee weken voor de release van de games dus. De games zelf worden apart verkocht.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>