Startpagina » Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn de langverwachte remakes van Pokémon Ruby en Sapphire. Kies in deze remakes uit Treecko (Grass-type), Torchic (Fire-type) en Mudkip (Water-type) en begin aan je avontuur door de Hoenn-regio: het doel is, zoals in iedere Pokémongame, het verdienen van alle Badges en uiteindelijk het verslaan van de Pokémon League. Tijdens je reis zul je echter geconfronteerd worden met een machtsstrijd tussen de twee kwaadaardige groeperingen van deze regio: Team Magma, waar je voornamelijk tegen vecht in Omega Ruby, en Team Aqua, waar je voornamelijk tegen vecht in Alpha Sapphire. Beide groeperingen hebben zo hun eigen ideeën over wat goed is voor de wereld, en ze willen dit bereiken met behulp van de legendarische Pokémon Groudon (Team Magma) en Kyogre (Team Aqua). Je zult alles uit de kast moeten halen om deze kwaadaardige teams te stoppen, de vrede op de wereld te redden en de veiligheid in de regio te waarborgen.

Tijdens dit avontuur zullen Pokémonveteranen ontdekken dat er een heleboel veranderd is ten opzichte van de originele spellen. Niet alleen is er uitgebreid op de verhaallijn van Pokémon Ruby en Sapphire, ook krijgen spelers te maken met de nieuwste ontdekkingen in de Pokémonwereld; je zult bijvoorbeeld meer te weten komen over de geheimen achter Mega Evolution, en je krijgt de kans om te spelen met Pokémon van het net ontdekte Fairy-type. Ook maken deze spellen gebruik van de nieuwste speltechnologie, zoals 3D-beelden! Zowel voor de jongere generaties als de meer ervaren spelers valt er dus genoeg te ontdekken in deze games.

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn sinds 28 november 2014 beschikbaar voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie.

Informatiepagina's