Startpagina » Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire » Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Walkthrough

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde, en zelfs erna. Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Voordat je begint...

Check voordat je begint of je de laatste update voor je spelversie hebt geïnstalleerd. Als je dit niet gedaan hebt, kun je namelijk niet online gaan in het spel! Je kunt de update downloaden door de volgende QR-code te scannen met je 3DS. Dit kan ook als je de games nog niet in je bezit hebt!

Opening

Zodra je het spel voor het eerst opstart, moet je een taal kiezen waarin je het spel gaat spelen. In deze walkthrough gaan we ervan uit dat je Engels hebt gekozen.

Als je het spel begint, zul je begroet worden door Professor Birch op het scherm van je PokéNav Plus. Vanuit de rijdende verhuistruck krijg je alvast een glimps van de wereld waarin je je bevindt, en vervolgens is het tijd om jezelf voor te stellen. Kies eerst of je als jongen of meisje wilt spelen, en geef dan je naam op. Deze opties kunnen later niet aangepast worden, dus denk goed na!

Na de introductie spring je uit de truck en bevind je je in Littleroot Town. Ga met je moeder je nieuwe huis binnen, en loop naar je kamer. Check de klok die aan de muur hangt om de tijd in te stellen, en ga dan de trap af. Na nog een korte scène kun je eindelijk naar buiten. Je avontuur kan beginnen!