Startpagina » Overzicht pre-order bonus Pokémon Legends: Arceus

Overzicht pre-order bonus Pokémon Legends: Arceus

Nu Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl achter ons liggen, komt er over anderhalve maand alweer een volgende Pokémon-game uit: Pokémon Legends: Arceus! Op deze pagina vind je een overzicht van welke pre-order bonussen en vroege aankoop-bonussen er zijn, en bij welke winkels in Nederland en België ze verkrijgbaar zijn.

Doorgaans komen reeds geplaatste pre-orders ook in aanmerking voor de bonus, maar check voor de zekerheid bij de winkel waar je besteld hebt.

Om in-game bonusitems te ontvangen, dien je eerst de Mystery Gift-optie vrij te spelen in het spel (na ongeveer 2 uur speeltijd). Je hebt géén betaald Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

Heb je een pre-order bonus of winkel in Nederland of België gevonden die nog niet in deze lijst staat? Laat het ons dan weten!

Laatst bijgewerkt: 16 december 2021

Pre-order bonus: Garchomp Kimono Set

Als je de game bij selecte winkels voorbestelt, zul je rond de releasedag een unieke downloadcode ontvangen voor een Garchomp Kimono Set.

Deze set bestaat uit een aantal kledingsstukken voor je personage.

Het is onwaarschijnlijk dat de Garchomp Kimono Set in de toekomst op een andere manier verkrijgbaar zal zijn in het spel.

Verkrijgbaar bij:

Vroege aankoop-bonus: Hisuian Growlithe Kimono Set

Alle spelers die Pokémon Legends: Arceus uiterlijk 9 mei 2022 kopen, zullen via de in-game Mystery Gift-optie gratis een Hisuian Growlithe Kimono Set kunnen downloaden. Dit geldt voor zowel de fysieke als de digitale editie van het spel.

Deze set bestaat uit een aantal kledingsstukken voor je personage.

Het is onwaarschijnlijk dat de Hisuian Growlithe Kimono Set in de toekomst op een andere manier verkrijgbaar zal zijn in het spel.

Verkrijgbaar bij:

 • Alle winkels

Vroege aankoop-bonus: Baneful Fox Mask

Alle spelers die Pokémon Legends: Arceus uiterlijk 9 mei 2022 kopen, zullen via de in-game Mystery Gift-optie gratis een Baneful Fox Mask kunnen downloaden. Dit geldt voor zowel de fysieke als de digitale editie van het spel.

Het Baneful Fox Mask is een kledingsstuk voor je personage gebaseerd op Hisuian Zoroark.

Het is onwaarschijnlijk dat de Hisuian Growlithe Kimono Set in de toekomst op een andere manier verkrijgbaar zal zijn in het spel.

Verkrijgbaar bij:

 • Alle winkels

Vroege aankoop-bonus: Heavy Ball-set

Indien je Pokémon Legends: Arceus uiterlijk 9 mei 2022 in de Nintendo eShop aanschaft, zul je een unieke downloadcode ontvangen voor een Heavy Ball-set. Deze speciale Poké Balls zijn zwaarder en kun je dus niet zo ver gooien, maar ze zijn effectief op Pokémon die jou nog niet opgemerkt hebben.

 • 30× Heavy Balls

Heavy Balls zijn niet exclusief aan deze vroege aankoop-bonus, je kunt ze namelijk ook gewoon craften in het spel zelf.

Verkrijgbaar bij:

Share This Post
4 Comments
 1. Bij Amazon in the UK krijg je een steelbook én een miniatuur Pokéball…

  Reply
  • Die is helaas niet leverbaar richting Nederland. Is UK only. Dan moet je een tussenpersoon in de UK hebben om het naar Nederland te krijgen, met de vertraging die er dan bij komt.

   Reply
   • Hoi krijg je deze via internet of krijg je dan een code voor voor de kleding?

    Omdat ik deze kleding nog niet heb en ik heb wel de pre order gedaan maar niks gekregen?

    Reply
 2. Ik vraag me af krijg je ook de exclusieve sets als je het gepresteerd heb via de nintendo shop wand er staat alleen verkrijgbaar via winkels
  Graag uitleg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>