Startpagina » Pokémon Platinum » Distortion World

Distortion World

Distortion World #1In Pokémon Platinum zal er een nieuwe dimensie te vinden zijn: de Distortion World. Boss Cyrus van Team Galactic heeft de poort naar deze dimensie weten te openen. Hier zul je de legendarische Pokémon Giratina kunnen vangen. Deze wereld zal volledig in 3D worden weergegeven, wat nog nooit eerder in een Pokémon-game voor een handheld is vertoond. Je zult verticaal moeten surfen van eiland naar eiland.

Distortion World #2

Giratina heeft ook een nieuwe vorm gekregen. In Pokémon Diamond en Pearl was hij alleen in de Altered Forme verkrijgbaar, maar in Pokémon Platinum is hij ook in de Origin Forme te krijgen. Giratina verandert automatisch in de Origin Forme zodra hij in de Distortion World is.

Het is ook mogelijk om hem buiten de Distortion World in deze vorm te krijgen door middel van de Griseous Orb. Deze zal ook de aanvallen van het Dragon- en Ghost-type boosten. De ingang naar de dimensie zal zich bevinden in de Turnback Cave, maar daarvoor zul je wel eerst de Elite Four moeten verslaan.