Startpagina » Pokémon Platinum » Zwervende Pokémon

Zwervende Pokémon

Er zijn vijf legendarische Pokémon in Platinum die door de wereld van Sinnoh heen zwerven. Ze beginnen met zwerven als je hun event hebt geactiveerd. De beste manier om deze Pokémon tegen te komen is door snel heen en weer tussen twee routes te lopen, totdat je er één tegenkomt.

Je kan de plaats van deze Pokémon zien op de kaart applicatie in je Pokétch. Het beste is om te wachten totdat de Pokémon bij je in de buurt zijn. Zijn ze dat? Dan zul je er zo snel mogelijk op af moeten springen.

Articuno, Zapdos & Moltres

De drie legendarische vogels, Zapdos, Articuno en Moltres, kun je allemaal vangen in dezelfde Platinum game. Ten eerste moet je de National Dex in je bezit hebben, ook moet je Professor Oak gesproken hebben in het Pal Park. Heb je dat gedaan? Ga dan naar zijn huisje in Eterna City. Als je daar aan bent gekomen zal hij jou vertellen over deze drie vogel-Pokémon. Daarna kun je ze alle drie vinden op de kaart in je Pokétch. Ze zitten op Lv. 60.

Mesprit

Nadat je Giratina hebt verslagen of gevangen, zullen Mesprit, Azelf en Uxie verspreid zijn over Sinnoh. Mesprit zul je vinden in Lake Verity. Als je met hem wilt vechten zal hij weg zweven en begint hij te zwerven over Sinnoh. Ook zijn locatie kun je zien op de kaart applicatie in je Pokétch. Als je hem tegenkomt zal hij op Lv. 50 zitten.

Cresselia

Nadat je de National Dex hebt gekregen moet je in Canalave City eerst het kind van de kapitein helpen. Daarna kun je met het schip naar het Full Moon eiland gaan. Je zult op het eiland Cresselia vinden. Als je met haar probeert te vechten zal ze weg vliegen en gaan zwerven in Sinnoh. Je zult haar treffen in het gras en ze zit op Lv. 50.