Startpagina » Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl update 1.2.0 uitgebracht

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl update 1.2.0 uitgebracht

ILCA heeft vandaag een nieuwe softwareupdate uitgebracht voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl. De update brengt het spel naar versie 1.2.0. Op de website van Nintendo zijn de patch notes gepubliceerd.

In de nieuwe update is onder andere het ontbrekende Colosseum toegevoegd aan het Pokémon Center. In het Colosseum kun je lokaal en online vechten tegen andere spelers, en anders dan in de Union Room kun je hierbij allerlei regels instellen.

Daarnaast zijn de eerder aangekondigde functies Greeting en Capsule Decoration nu beschikbaar in de Union Room. Hiermee kun je respectievelijk de Trainer Card van de andere speler bekijken of Ball Capsules versieren met een andere speler. Met deze update passen er ook meer spelers in één Union Room: het limiet is van 2 naar 8 spelers gegaan.

Ten slotte bevat de nieuwe update maatregelen tegen Pokémon die op onrechtmatige manier verkregen zijn. Volgens dataminer Kaphotics is er een functie toegevoegd die controleert op gekloonde Pokémon. In eerdere versies van het spel was het namelijk mogelijk om Pokémon te klonen via glitches. Met de nieuwe update is het niet langer mogelijk om gekloonde Pokémon te ruilen.

Deze update bevat nog niet het Global Wonder Station in Jubilife City; dit zal in een toekomstige update toegevoegd worden.

Als je Nintendo Switch-systeem verbonden is met het Internet en je hebt automatische updates aan staan, zal de versie 1.2.0-update automatisch gedownload worden. Zo niet, dan kun je de update downloaden vanuit de spelopties in het HOME-menu. Zie voor meer informatie de hulppagina van Nintendo.

Deel dit bericht