Startpagina » Pokémon Crystal nu beschikbaar in Nintendo eShop

Pokémon Crystal nu beschikbaar in Nintendo eShop

De klassieke Pokémon-game Pokémon Crystal Version is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo 3DS eShop voor €9,99! Ook zal de fysieke editie, met daarin een downloadcode, later op de dag in de winkels te vinden zijn.

Pokémon Crystal is de “derde versie” van Pokémon Gold en Silver, die in 2017 al op de Virtual Console verschenen. Net als in deze games verken je de Johto- en Kanto-regio’s. De game verscheen in Nederland oorspronkelijk in 2001 exclusief voor de Game Boy Color.

De Virtual Console-versie van Pokémon Crystal is compatibel met de Virtual Console-versies van Pokémon Red, Blue, Yellow, Gold en Silver; je kunt lokaal ruilen en vechten met andere spelers. Ook kun je je Pokémon vanuit Pokémon Crystal overzetten naar de nieuwste games, via Pokémon Bank.

Uniek aan deze rerelease is dat je na het uitspelen van het spel de GS Ball kunt bemachtigen, een speciaal voorwerp dat alleen beschikbaar was in de Japanse versie. Met de GS Ball kun je de mythische Pokémon Celebi oproepen en vangen.

Walkthrough en Pokédex

Wil je je alvast goed voorbereiden op je reis door de Johto- en Kanto-regio’s? Neem dan een kijkje in onze Pokémon Crystal Pokédex, of gebruik onze Pokémon Gold, Silver & Crystal walkthrough.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter