Startpagina » Pokémon: Detective Pikachu vanaf vandaag in de bioscoop, Pokémon GO-evenement

Pokémon: Detective Pikachu vanaf vandaag in de bioscoop, Pokémon GO-evenement

Vanaf vandaag is Pokémon: Detective Pikachu, de allereerste live action Hollywood Pokémonfilm, dan eindelijk te zien in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De film, geregisseerd door Rob Letterman en gebaseerd op de Nintendo 3DS-game, volgt het verhaal van Tim Goodman (Justice Smith), die arriveert in Ryme City om zijn vermiste vader te zoeken. Hier ontmoet hij Pikachu (Ryan Reynolds), die hij om de een of andere reden als enige kan verstaan. Samen beleven ze allerlei avonturen in Ryme City op zoek naar Tim's vermiste vader, detective Harry Goodman. Andere acteurs die spelen in de film zijn Kathryn Newton als Lucy en Ken Watanabe als Lt. Yoshida.

Voor Nederlandse bioscoopgangers die op de eerste dag al de film gaan zien, staat een verrassing te wachten. Bij deelnemende bioscopen ontvang je namelijk een limited edition Detective Pikachu Pokémon-kaart als je op de openingsdag naar de film gaat. Voor België is deze actie niet aangekondigd.

Ook in Pokémon GO wordt de release van de film gevierd. Tot en met vrijdag 17 mei 2019 om 22:00 zullen bepaalde Pokémon die in de film voorkomen, vaker verschijnen in het wild en als Raid Bosses. Als je foto's maakt met je Pokémon heb je ook kans dat je gefotobomd wordt door Detective Pikachu zelf, met de mogelijkheid hem te vangen. Gedurende het evenement ontvang je ook dubbele XP voor het vangen van Pokémon en is speciale Field Research verkrijgbaar bij PokéStops. Ten slotte is een gratis Detective Pikachu-shirt en -pet toegevoegd aan de digitale kledingwinkel.

Bekijk de filmtrailers:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter