Startpagina » Pokémon GO Buddy Adventure-update aangekondigd

Pokémon GO Buddy Adventure-update aangekondigd

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, heeft vandaag een aankomende nieuwe feature voor de game aangekondigd: Buddy Adventure! Met deze nieuwe update, die voor 2020 gelanceerd wordt, zal je Buddy Pokémon op de kaart met je meelopen en je helpen.

Je Buddy Pokémon heeft een speciaal Buddy Level, wat verhoogd kan worden door hem Berries te voeren, met hem te vechten, en met hem te spelen. Er zijn vier niveaus:

  • Good Buddy: Je buddy zal achter je aan lopen op de kaart, en je kunt zien hoe hij zich voelt op de Buddy-profielpagina.
  • Great Buddy: Je buddy zal je soms helpen in gevechten met wilde Pokémon, en voorwerpen voor je vinden.
  • Ultra Buddy: Je buddy zal je wijzen op interessante plekken in de buurt. Ook zal hij soms Souvenirs vinden.
  • Best Buddy: Je buddy zal een speciale Best Buddy Ribbon dragen. Als je een Best Buddy inzet in een gevecht, wordt zijn CP verhoogd.

Naast het Buddy Level heeft je buddy ook een stemming. Als je buddy helemaal in zijn nopjes is, wordt de afstand die je moet lopen om Candy te vinden gehalveerd, en verdien je extra hartjes. Dagelijks kun je een maximum aantal hartjes verdienen door bepaalde activiteiten te doen.

Later zal voor spelers met apparaat compatibel met AR+, ook een Shared AR Experience-feature uitgerold worden. Hiermee kun je met twee andere Trainers een groepsfoto maken met jullie buddies.

Bekijk de trailer:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>