Startpagina » Pokémon GO krijgt update met Kalos-Pokémon en verhoogd Level-limiet

Pokémon GO krijgt update met Kalos-Pokémon en verhoogd Level-limiet

Pokémon GO krijgt binnenkort een grote update: GO Beyond. Ontwikkelaar Niantic kondigde de update vandaag aan in een reeks nieuwsberichten op de officiële site. De GO Beyond-updates zullen vanaf 30 november 2020 uitgerold worden.

Zo zal vanaf 2 december 2020 een nieuwe generatie Pokémon hun opmars maken. Pokémon van de 6e generatie, die oorspronkelijk verschenen in Pokémon X en Y, worden toegevoegd aan het spel. Enkele van de Pokémon die je in de Benelux zult kunnen vangen zijn Chespin, Fennekin, Froakie, Bunnelby, Fletchling en Litleo, plus hun evoluties. Tot en met 8 december 2020 zullen deze nieuwe Pokémon extra veel in het wild verschijnen.

Een andere grote wijziging is dat het maximum-Trainer Level verhoogd wordt van Level 40 naar Level 50. Om deze hogere Levels te bereiken, dien je niet alleen genoeg XP te verzamelen, maar moet je ook speciale missies voltooien. Om bijvoorbeeld van Level 40 naar 41 te stijgen dien je op één dag een groot aantal Pokémon te vangen. Als je reeds Level 40 bereikt hebt, behoud je alle extra XP die je al verzameld hebt, en als je vóór het einde van het jaar Level 40 bereikt, ontvang je een speciale medaille en Timed Research voor een Gyarados Hat. Met de nieuwe update zul je ook meer XP ontvangen van in-game taken.

Een andere nieuwe toevoeging is seizoenen. Net als in het echt zal Pokémon GO iedere drie maanden wisselen tussen lente, zomer, herfst en winter. Dit heeft invloed op welke Pokémon in het wild voorkomen, welke vorm Deerling aanneemt en welke Mega Pokémon in raids verschijnen. Sommige Mega Pokémon zullen ook verhoogde CP hebben in bepaalde seizoenen. De GO Battle League

Ten slotte wordt Candy XL toegevoegd. Deze Candy heb je nodig om je Pokémon naar het nieuwe maximum Level te brengen. Je ontvangt Candy XL onder andere door Pokémon te vangen en door normale Candy in te ruilen.

Om de nieuwe update te vieren, loopt tot het einde van de maand een 12 Days of Friendship-evenement waarbij vriendenlevels sneller stijgen en je meer Gifts per dag kunt openen. Ook ontvang je meer XP van raids en krijgen je Pokémon een aanvalsbonus als je raids doet met vrienden.

Bekijk de trailer:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht
1 reactie
  1. Pokémon GO krijgt update, good job, thank !

    Reply

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>