Zapdos en Moltres komen ook naar Pokémon GO
26 juli 2017
Lycanroc Dusk Form onthuld voor Ultra Sun & Ultra Moon (UPDATE)
6 augustus 2017

Het Pokémon GO Safari Zone-evenement, dat op 12 augustus 2017 plaats zou vinden in winkelcentrum Stadshart Amstelveen, is uitgesteld. Dit maakte Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic en Stadshart Amstelveen vandaag bekend. Bij het evenement zouden Pokémon gevangen kunnen worden die normaal niet in Europa voorkomen, en zouden spelers het kunnen opnemen tegen krachtige Raid Bosses.

In een update op de officiële Pokémon GO-blog geeft de ontwikkelaar aan dat ze zich allereerst willen focussen op het verbeteren van de gameplayervaring. Hierom zijn de evenementen in Amstelveen (abusievelijk vermeld als Amsterdam), Kopenhagen, Praag en Stockholm uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De evenementen in Japan, Frankrijk, Spanje en Duitsland zullen wel doorgaan zoals gepland. Mogelijk is het uitstel het gevolg van het recente Pokémon GO Fest in Chicago, wat geplaagd werd door verbindingsproblemen.

Als een goedmakertje zullen de Pokémon die normaal gesproken niet in Europa verschijnen, binnenkort tijdelijk in bepaalde Europese steden opduiken. Het is nog niet bekend naar welke datum het Pokémon GO Safari Zone-evenement verzet zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. PU-Bot
    Als een goedmakertje zullen de Pokémon die normaal gesproken niet in Europa verschijnen, binnenkort tijdelijk in bepaalde Europese steden opduiken.

    Kangaskhan en Unown zijn tot de 21e te vangen in Amsterdam (Amstelveen waarschijnlijk), Leidschendam en Zoetermeer.
    EDIT: Hier in Almere zijn ze ook te vangen, zelfs buiten het stadshart.