Startpagina » Pokémon HOME juni 2021-update aangekondigd

Pokémon HOME juni 2021-update aangekondigd

Er is een nieuwe update aangekondigd voor de mobiele versie van Pokémon HOME. Deze update zal in de komende maand uitgerold worden voor Android- en iOS-apparaten.

Ten eerste wordt een nieuwe functie toegevoegd: de Catch Calendar. Dit is een tijdlijnweergave waarin je precies kunt zien op welke datum je welke Pokémon hebt gevangen. Het is daarnaast mogelijk om Anniversaries in te stellen: bijzondere dagen om te onthouden, zoals de jaarlijkse Pokémon Day.

Ook zul je in de nieuwe versie van de app de mogelijkheid krijgen om een 3D-model van je Pokémon te zien. Je kunt dit model vrij ronddraaien om je Pokémon van alle hoeken te bekijken.

Om de nieuwe update te vieren, zullen ook twee Mystery Gifts verspreid worden. Dit zijn een Bulbasaur en Squirtle met de Gigantamax Factor. Wanneer je deze Pokémon naar Pokémon Sword of Shield stuurt en ze evolueert in Venusaur en Blastoise, zullen ze kunnen Gigantamaxen.

Bekijk de screenshots:

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>