Startpagina » Pokémon Legends: Arceus aangekondigd!

Pokémon Legends: Arceus aangekondigd!

In de Pokémon Presents-presentatie van vandaag is een heel nieuwe soort Pokémon-game aangekondigd: Pokémon Legends: Arceus, de eerste echte open world Pokémon-game!

Pokémon Legends: Arceus speelt zich af in de Sinnoh-regio in het verre verleden, nog voordat de regio eruit zag zoals wij hem kennen. Jouw taak is om de allereerste Pokédex te vullen. Dat doe je natuurlijk niet alleen: je krijgt de keuze uit de starter-Pokémon Rowlet, Cyndaquil of Oshawott. Het verhaal dat zich in de game zal afspelen draait om de Mythische Pokémon Arceus, waarvan gezegd wordt dat hij de Sinnoh-regio geschapen heeft.

In Pokémon Legends: Arceus is de gameplay heel anders dan we gewend zijn van Pokémon-games tot nu toe. Het oude Sinnoh is een wijd open gebied dat zich ver uitstrekt rond de berg Mt. Coronet, in het centrum van de regio. Je kunt dit gebied in totale vrijheid verkennen. Wilde Pokémon lopen vrij rond, en om ze te vangen dien je eerst dichtbij te sluipen voor je een Poké Ball gooit.

Natuurlijk is het geen Pokémon-game zonder Pokémon-gevechten, en in Pokémon Legends: Arceus kun je zoals gewoonlijk ter strijde trekken met je gevangen Pokémon. Gevechten vinden naadloos plaats in de buitenwereld met het gebruikelijke gevechtsysteem uit de Pokémon-hoofdgames.

Pokémon Legends: Arceus worden ontwikkeld door Game Freak en verschijnen in de eerste helft van 2022 voor Nintendo Switch.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>