Startpagina » Pokémon Legends Arceus – Daybreak-update nu beschikbaar

Pokémon Legends Arceus – Daybreak-update nu beschikbaar

Game Freak heeft een gratis update uitgebracht voor Pokémon Legends Arceus. De update werd vandaag aangekondigd in een nieuwe aflevering van Pokémon Presents en is nu te downloaden.

Update 1.1.0, genaamd Daybreak voegt nieuwe content en features toe die je na het afronden van het hoofdverhaal kunt spelen.

 • In een serie nieuwe missies onderzoek je samen met Mai van de Diamond Clan een bijzonder fenomeen, waardoor zeldzame Pokémon opeens in grote getalen verschijnen. Soms duiken er zelfs hele hordes van Alpha Pokémon op.
 • Het Eternal Battle Reverie is een nieuwe uitdaging die je aan kunt gaan door in je huis te slapen nadat je alle missies voltooid hebt. Je ontmoet dan Arceus in je dromen, die je een aantal zeer uitdagende gevechten laat ondergaan; onder andere met meerdere Legendarische Pokémon tegelijk.
 • Bij de Training Grounds in Jubilife Village zijn nu ook nieuwe uitdagingen te vinden. Je kunt het bijvoorbeeld opnemen tegen de verschillende Wardens uit het verhaal, of een gevecht houden waarbij je maar één Pokémon kunt gebruiken.
 • Bij de fotostudio in Jubilife Village verschijnen nu personages uit het verhaal en kun je foto's met ze maken.

Om de release van de nieuwe update te vieren, is ook een speciale Mystery Gift beschikbaar. Door de code ARCEUSADVENTURE te gebruiken, kun je 30 Ultra Balls, 30 Gigaton Balls en 30 Jet Balls ontvangen. Let op: de code is geldig tot 31 maart om 15:59.

Zo ontvang je je Mystery Gift:

 1. Start Pokémon Legends: Arceus op.
 2. Druk op de omhoog-knop om het menu te openen.
 3. Navigeer naar het derde tabblad (Communications) met ZL/ZR.
 4. Kies Mystery Gifts.
 5. Kies Get with Code/Password.
 6. Voer de code in: ARCEUSADVENTURE
 7. De Mystery Gift wordt nu gedownload! De voorwerpen gaan direct naar je Item Storage toe.
Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder