Startpagina » Pokémon Legends: Z-A aangekondigd

Pokémon Legends: Z-A aangekondigd

Vandaag is tijdens de Pokémon Presents de volgende Pokémon-game aangekondigd voor Nintendo Switch: Pokémon Legends: Z-A!

Het is vandaag een mooie dag voor Game Freak om deze nieuwe game aan te kondigen. Het is namelijk National Pokémon Day, speciaal om de lancering te herdenken van de eerste Pokémon-games welke in 1996 in Japan werden uitgebracht.

“Er staat je een nieuw avontuur te wachten in Lumiose City, waar aan een stedelijk herontwikkelingsplan wordt gewerkt om een stad te maken voor zowel Pokémon als voor mensen.”, aldus The Pokémon Company bij onderstaande eerste trailer.

Meer informatie is er niet gegeven. Wat echter duidelijk lijkt, is dat de game zich gaat afspelen in Kalos, de wereld van Pokémon X & Y. Ook de Mega Evolutions lijken weer terug te komen.

Dit is de tweede game in de Legends-serie. In de eerste game, Legends: Arceus, kon je de gehele Hisui-regio in totale vrijheid verkennen. Wilde Pokémon liepen vrij rond, en om ze te vangen diende je eerst dichtbij te sluipen voor je een Poké Ball gooide. Natuurlijk kon je zoals gewoonlijk ter strijde trekken met je gevangen Pokémon. Gevechten vonden naadloos plaats in de buitenwereld met het gebruikelijke gevechtsysteem uit de Pokémon-hoofdgames.

Pokémon Legends: Z-A zal in 2025 wereldwijd gelijktijdig worden uitgebracht.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder