Startpagina » Pokémon Masters niet beschikbaar in Nederland en België (Update)

Pokémon Masters niet beschikbaar in Nederland en België (Update)

Update 3 september 2019: Statement van DeNA toegevoegd.

Pokémon Masters, de mobiele Pokémon-game voor Android en iOS die eerder dit jaar werd aangekondigd op de Pokémon-persconferentie 2019, is vannacht internationaal gelanceerd. De game is momenteel echter (nog) niet beschikbaar in de Nederlandse en Belgische appstores.

Het is nog niet duidelijk wat de reden is, en of Pokémon Masters in de toekomst wel uitgebracht zal worden in Nederland en België. We hebben navraag gedaan bij DeNA, de ontwikkelaars van Pokémon Masters over de situatie en ontvingen het volgende statement (vertaald vanuit Engels):

Pokémon Masters is helaas niet beschikbaar in Nederland of België, en we hebben niets wat we kunnen delen over mogelijke toekomstplannen voor deze landen.

In Pokémon Masters reis je door de Pasio-regio, een kunstmatig eiland waarop de Pokémon Masters League gehouden wordt. Dit internationale toernooi trekt beroemde Trainers aan van over de hele wereld. Voor het eerst verzamel je niet alleen Pokémon, maar ook de meester-Trainers die in de hoofdspellen voorkomen. De combinatie van Trainer en Pokémon heet een sync pair, en teams van sync pairs vechten tegen elkaar in drie-tegen-drie gevechten.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>