Startpagina » Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Vanaf vandaag is Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX verkrijgbaar voor Nintendo Switch! Dit nieuwste — én oudste — deel in de PMD-serie is een remake van de Game Boy Advance- en Nintendo DS-klassieker Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team, die oorspronkelijk in 2006 verschenen. Nu, 14 jaar later, kun je deze game herbeleven in volledig 3D en met enkele nieuwe toeters en bellen.

In Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX speel je de rol van een mens die plotseling in een Pokémon verandert en getransporteerd wordt naar de Pokémon-wereld. Er is echter geen tijd om te piekeren: overal in de wereld duiken Mystery Dungeons op, die vol zitten met aggressieve Pokémon. Het is aan jou en je partner de taak om de Pokémon te redden die verdwaald zijn in de Mystery Dungeons.

De games bieden ook een aantal nieuwe features:

  • Met de L-knop kun je de automatische modus aanzetten, waardoor je automatisch door de kerker loopt. De automatische modus zal echter niet alles voor je doen: zodra je bij een vijandige Pokémon in de buurt komt, wordt de automatische modus uitgeschakeld.
  • Als je op de A-knop drukt zul je automatisch je meest effectieve aanval tegen de tegenstander voor je gebruiken. Dit vervangt de basisaanval uit de originele games.
  • Je basisteam bestaat nog steeds uit maximaal 3 Pokémon, maar door wilde Pokémon te rekruteren in een kerker kun je nu met maximaal 8 Pokémon tegelijk reizen.
  • Wanneer je flauwvalt in een kerker heb je de optie om één van je eigen teams te gebruiken om jezelf te redden.
  • Move Levels, die oorspronkelijk verschenen in de Nintendo 3DS-games, zijn toegevoegd aan Rescue Team DX. Door een aanval vaak te gebruiken, zal hij stijgen in kracht.
  • Mega Evolution keert terug uit Pokémon Super Mystery Dungeon.
  • Enkele Pokémon uit latere generaties zullen in de game verschijnen, zoals Lucario.
  • Aanvallen uit latere generaties zijn toegevoegd.
  • Soms verschijnen “sterke tegenstanders” in kerkers, die de mogelijkheid hebben om Shiny Pokémon te zijn!

Ben je er nog niet helemaal uit, dan kun je een gratis demo downloaden uit de Nintendo eShop! Hierin wordt je voortgang opgeslagen, dus als je vervolgens de volledige game koopt, kun je verdergaan waar je gebleven was.

Bekijk de releasetrailer:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>