Startpagina » Pokémon Puzzle League komt naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Pokémon Puzzle League komt naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Komende week verschijnt er weer een klassieke Pokémon-game opnieuw op de Nintendo Switch: Pokémon Puzzle League! Deze puzzelgame, die oorspronkelijk verscheen voor de Nintendo 64, wordt namelijk toegevoegd aan het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

In Pokémon Puzzle League speel je als niemand minder dan Ash Ketchum, die een uitnodiging krijgt om mee te doen aan een Puzzle Leagea-toernooi. In de game neem je het op tegen verschillende personages uit de tekenfilmserie.

De gameplay werkt als volgt: door gekleurde blokken horizontaal te verschuiven, dien je rijen van drie of meer te vormen, waarna de blokken naar beneden vallen en mogelijk een kettingreactie in gang zetten. Ondertussen moet je zo hard mogelijk je best doen om niet mee te zingen met de soundtrack, die gebaseerd is op de populairste liedjes uit de tekenfilmserie.

Net als andere Nintendo 64-games, zal Pokémon Puzzle League ook (online) multiplayer ondersteunen op de Nintendo Switch.

Pokémon Puzzle League verschijnt op 15 juli 2022 in de Nintendo 64-app van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Bekijk de trailer:

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>