Startpagina » Pokémon Ranger 3 in beeld

Pokémon Ranger 3 in beeld

Vorige week is er in Japan is het nieuwe deel van Pokémon Ranger aangekondigd. Dit deel zal Pokémon Ranger: Path of Light gaan heten. Het spel werd aangekonigd in de Japanse show ‘’Pokémon Sunday’’. Er is nog niet heel veel informatie bekend over het spel, maar er zijn al enkele screenshots en footage uitgelekt.Scan Pokémon Ranger 3

Zoals je in deze screens kunt zien, zal Deoxys in dit nieuwe deel zitten. Het is al bevestigd in een paar korte trailers van ‘Pokémon Sunday’ dat het legendarische honden-trio van Johto in de nieuwe game voorkomen. Je zult de mogelijkheid krijgen het honden-trio te gebruiken voor de missies die je zult krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Suicune, die jou kan helpen het water over te steken.

Screenshot Pokémon Ranger 3

Ook is er een screenshot uitgelekt van de mogelijke speelbare characters. Natuurlijk weer een jongen en een meisje, maar ook een Pichu met een… gitaar?

Pokémon Ranger: Path of Light zal het derde deel uit de Pokémon Ranger serie zijn. De informatie is tot nu toe beperkt, maar er zal gaandeweg nog wel meer uitlekken. Over de releasedatum is nog niets bekend.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter