Startpagina » Pokémon Reizen in Nederland uitgesteld naar 17 augustus

Pokémon Reizen in Nederland uitgesteld naar 17 augustus

Pokémon Reizen: De Serie, het allernieuwste seizoen van de Pokémon-tekenfilm, is in Nederland vertraagd naar 17 augustus. De nieuwe serie zou oorspronkelijk vanaf eergisteren, 28 juni, iedere zondag om 8:00 op RTL 7 te zien zijn. In plaats van de nieuwe serie werd echter een aflevering van Pokémon Zon & Maan uitgezonden.

Wij deden navraag bij RTL en ontvingen de volgende reactie:

We zouden het nieuwste seizoen van Pokémon (seizoen 23) gaan uitzenden per eind juni. Echter door het Coronavirus is hier vertraging ingekomen. De bedoeling is dat we per 17 augustus gaan starten met seizoen 23, iedere zondag rond 08:00 uur bij BOZ op RTL 7.

Pokémon Reizen: De Serie volgt opnieuw de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu. Ditmaal speelt het verhaal zich echter niet in één regio af, maar zal het duo naar allerlei verschillende regio's afreizen.

Op zijn reis zal Ash vergezeld worden door een nieuwe kameraad: Goh, een jongen die als doel heeft de Mythische Pokémon Mew te vangen – en uiteindelijk iedere Pokémon die er bestaat. Samen trekken ze erop uit om te helpen met het onderzoek van Professor Cerise, een oude leerling van Professor Oak. Hun reis zal ze onder andere naar de Galar-regio leiden, waar ze nieuwe Pokémon zullen ontmoeten en oog in oog komen te staan met gigantische Dynamax Pokémon.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>