Startpagina » Pokémon Reizen, nieuwe seizoen tekenfilm aangekondigd

Pokémon Reizen, nieuwe seizoen tekenfilm aangekondigd

Vandaag is alweer het 23e seizoen van de Pokémon-tekenfilm aangekondigd! Pokémon Reizen: De Serie volgt opnieuw de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu. Ditmaal speelt het verhaal zich echter niet in één regio af, maar zal het duo naar allerlei verschillende regio's afreizen.

Op zijn reis zal Ash vergezeld worden door een nieuwe kameraad: Goh, een jongen die als doel heeft de Mythische Pokémon Mew te vangen – en uiteindelijk iedere Pokémon die er bestaat. Samen trekken ze erop uit om te helpen met het onderzoek van Professor Cerise, een oude leerling van Professor Oak. Hun reis zal ze onder andere naar de Galar-regio leiden, waar ze nieuwe Pokémon zullen ontmoeten en oog in oog komen te staan met gigantische Dynamax Pokémon.

Pokémon Reizen zal in Nederland vanaf 28 juni 2020 te zien zijn bij B.O.Z. op RTL 7, iedere zondagochtend om 8:00. Wanneer de serie in België zal debuteren is nog niet bekend.

Bekijk de (Engelstalige) trailer:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>