Startpagina » Pokémon Scarlet & Violet nu verkrijgbaar!

Pokémon Scarlet & Violet nu verkrijgbaar!

Na lang wachten is het eindelijk zover: Pokémon Scarlet & Violet liggen vanaf vandaag in de winkels! Trainers die de game al vooraf hebben besteld in de Nintendo eShop kunnen, na een kleine update, meteen beginnen met spelen. Voor de rest is het nog heel even wachten tot de winkels vandaag opengaan of tot de post bezorgd wordt.

Pokémon Scarlet & Violet spelen zich af in een nieuwe regio: Paldea, gebaseerd op Spanje en Portugal. De games bouwen voort op Pokémon Legends: Arceus en zijn volledig open world: steden en dorpen gaan naadloos over in de wildernis, in plaats van dat ze opgesplitst zijn in afgebakende gebieden.

Pokédex

Zoals gewoonlijk betekent een nieuwe game ook weer een nieuwe Pokédex. De Scarlet & Violet Pokédex is nu beschikbaar en biedt je alle informatie die je nodig hebt over de Pokémon die in de Paldea-regio verschijnen! Natuurlijk kun je ook nog steeds gebruikmaken van de Pokédex voor de oude games; gebruik hiervoor het selectieknopje links bovenin de Pokédex.

Bekijk de Pokémon Scarlet & Violet Pokédex!

Walkthrough

Natuurlijk zal er weer een walkthrough geschreven worden waarin je door het hele spel geleid wordt! De Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough is momenteel nog in ontwikkeling, maar houd de volgende pagina goed in de gaten!

Bekijk de Pokémon Scarlet & Violet Walkthrough!

Day 1 update

Pokémon Scarlet & Violet heeft een zogeheten day 1 update gekregen. Deze update lost enkele kleine problemen op in het spel. Ook is deze update noodzakelijk om online te kunnen spelen. Check dus voordat je begint met spelen of je de nieuwste versie hebt!

De day 1 update brengt het spel naar Versie 1.0.1. Indien je het spel in de Nintendo eShop koopt, ontvang je vanzelf de nieuwste versie. Met deze stappen kun je controleren of je de nieuwste versie hebt:

  • Open het Nintendo Switch hoofdmenu.
  • Ga naar het icoon van Pokémon Scarlet & Violet en druk op de + knop.
  • Klik op Software-update en vervolgens Via het internet.
  • Indien je game nog niet up-to-date is wordt nu de nieuwste versie gedownload.

Meer informatie vind je op de website van Nintendo.

Vroege aankoopbonus

Als je Pokémon Scarlet en/of Violet vóór 28 februari 2023 speelt, staat je een leuk presentje te wachten. Tot die datum kun je in het spel namelijk een speciale Pikachu ontvangen via Mystery Gift.

Deze Pikachu heeft twee bijzondere eigenschappen:

  • Hij kent de aanval Fly, wat normaal gesproken niet kan.
  • Zijn Tera Type is Flying.

Discord

Ook op Discord is de discussie alweer helemaal losgebarsten. In ons #scarlet-violet kanaal kun je terecht met al je vragen, opmerkingen en interssante mededelingen over de nieuwste Pokémon-games. Pokémon Scarlet & Violet beschikken bovendien over online functionaliteit, dus als je zin hebt om te ruilen met je mede-Trainers, kun je ook in ons #ruilen-vechten kanaal terecht.

Bezoek de Pokémon United Discord!

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder