Startpagina » Pokémon Sword en Pokémon Shield aangekondigd!

Pokémon Sword en Pokémon Shield aangekondigd!

De allernieuwste Pokémongames komen eraan: Pokémon Sword en Pokémon Shield! In een speciale aflevering van Nintendo Direct werden de titels geintroduceerd door Tsunekazu Ishihara, baas van The Pokémon Company. De spellen worden geregisseerd door Shigeru Ohmori van Game Freak, die eerder Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire en Pokémon Sun en Moon regisseerde.

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn de nieuwste traditionele RPGs die volgen op Pokémon (Ultra) Sun en Moon. In de games verken je de Galar regio, een nieuw gebied vol met moderne steden, dichte bosse en besneeuwde bergen. Net als in de vorige games zul je Gyms uitdagen om uiteindelijk de Champion te worden. Ook traditionele gevechten met wilde Pokémon keren terug.

Zoals gewoonlijk zijn er ook weer drie nieuwe starter-Pokémon die je kunt kiezen aan het begin van je reis. Dit zijn Grookey, een Grass-type aapje; Scorbunny, een Fire-type konijn; en Sobble, een Water-type hagedis.

Pokémon Sword en Shield worden wereldwijd uitgebracht in eind 2019, exclusief voor de Nintendo Switch.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>