Startpagina » Pokémon Sword & Shield-demo speelbaar, Shiny Solgaleo & Lunala bij FACTS Fall 2019

Pokémon Sword & Shield-demo speelbaar, Shiny Solgaleo & Lunala bij FACTS Fall 2019

Belgische fans die afgelopen weekend smachtend naar Firstlook Festival keken: niet getreurd! Binnenkort zullen ook Trainers in België de kans krijgen om aan de slag te gaan met een Pokémon Sword & Shield-demo. Op 19 en 20 oktober 2019 vindt in de Flanders Expo in Gent namelijk FACTS Fall 2019 weer plaats, een halfjaarlijks evenement in het teken van gaming, comics, anime en film. Zoals gewoonlijk is ook Nintendo België weer van de partij, en dit jaar brengen ze een demoversie van Pokémon Sword & Shield mee. Dat maakte de organisatie van FACTS vandaag bekend op social media. De demo omvat de gehele Gym van de Water-type Gym Leader, Nessa.

Naast Pokémon Sword & Shield zijn ook enkele andere recente en aankomende Nintendo-games te spelen: Luigi's Mansion 3The Legend of Zelda: Link's AwakeningLayton's Mystery Journey: Katriële en het miljonairscomplotSuper Mario Maker 2 en Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020. Verder worden competities gehouden voor Mario Kart 8 DeluxeSuper Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2.

Ten slotte zul je bij de Nintendo-stand ook een downloadcode kunnen ontvangen voor Shiny Solgaleo of Shiny Lunala. Deze kan gebruikt worden in Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun of Ultra Moon. Dit is dezelfde Shiny Solgaleo en Lunala die momenteel ook bij Game Mania verkrijgbaar is.

Tickets voor FACTS zijn te koop via de FACTS-website vanaf €20,- voor een regulier ticket (entree vanaf 10:00) en €30,- voor een Priority ticket (entree vanaf 9:00). Ook zijn er kortingen voor weekendtickets en voor cosplayers.

De downloadcode voor Shiny Solgaleo of Lunala is éénmalig te gebruiken in Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun of Ultra Moon. Welke Pokémon je ontvangt, hangt af van in welke game je de code activeert:

 • Pokémon Sun en Ultra Sun: Je ontvangt Shiny Lunala op Lv. 60 met een Gold Bottle Cap. Hij heeft de Ability Shadow Shield en de aanvallen Moongeist BeamPsyshockMoonblast en Moonlight.
 • Pokémon Moon en Ultra Moon: Je ontvangt Shiny Solgaleo op Lv. 60 met een Gold Bottle Cap. Hij heeft de Ability Full Metal Body en de aanvallen Sunsteel Strike, Zen Headbutt, Noble Roar en Morning Sun.

Zo ontvang je je Shiny Solgeo of Shiny Lunala:

 1. Zorg dat je 3DS verbonden is met het internet. Dit kan gewoon thuis.
 2. Start Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun of Ultra Moon op. Let op: afhankelijk van welk spel je kiest ontvang je een andere Pokémon.
 3. Ga vanuit het hoofdmenu naar Mystery Gift.
 4. Kies voor Receive Gift.
 5. Kies voor Get with Code/Password en druk tweemaal op Yes. Je 3DS maakt nu verbinding met het internet.
 6. Voer de unieke downloadcode in, die je in de winkel hebt gekregen.
 7. Na een poosje verschijnt de titel van de Wonder Card. Druk hier op de knop om de Wonder Card te downloaden.
 8. Ga verder met je avontuur, en loop een Pokémon Center binnen.
 9. Praat met de man met het oranje-blauwe shirt naast de balie om je Shiny Solgaleo of Shiny Lunala te ontvangen. Vergeet niet je spel op te slaan!
Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>