Startpagina » Pokémon Sword & Shield SteelBook bij digitale preorder Nintendo eShop

Pokémon Sword & Shield SteelBook bij digitale preorder Nintendo eShop

Als je de digitale versie van Pokémon Sword of Pokémon Shield alvast bestelt in de Nintendo eShop, ontvang je een gratis exclusieve SteelBook-verpakking voor de game. Dat wil zeggen: alleen een verpakking, dus zonder gamecard. Dit maakte Nintendo vandaag bekend via social media. Het aanbod geldt voor zowel Nederland als België, zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Bij vooraankoop van “Pokémon Sword + SteelBook” of “Pokémon Shield + SteelBook” in de Nintendo eShop-app op je Switch, of via de Nintendo-website, ontvang je een vouchercode in de e-mail met de factuur. Deze vouchercode kun je gebruiken in de My Nintendo Store om de bijbehorende SteelBook-verpakking gratis te bestellen (inclusief gratis verzending). De code is geldig tot en met 21 januari 2020 en je hebt een Nintendo-account nodig om de bestelling te plaatsen. Let op: je ontvangt géén SteelBook-code als je de game via een Nintendo Switch-gamevoucher of fysieke downloadcode bestelt.

Naast de SteelBook-verpakking ontvang je ook een code die je in de game kunt gebruiken om 12 Quick Balls te ontvangen, evenals €3,00 in gouden punten voor je Nintendo-account. Ook kun je (net als alle andere spelers) tot en met 15 januari 2020 een Gigantamax Meowth ontvangen in de game.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>