Startpagina » Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra nu beschikbaar

Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra nu beschikbaar

The Crown Tundra, het tweede deel van de Pokémon Sword & Shield Expansion Pass, is nu beschikbaar! Indien je de Expansion Pass hebt aangeschaft zul je, nadat je je spel geüpdatet hebt, aan het nieuwe avontuur kunnen beginnen.

Om de DLC te verkrijgen, dien je de Pokémon Sword & Shield Expansion Pass te kopen in de Nintendo eShop. Deze kost €29,99 en biedt toegang tot zowel de DLC The Crown Tundra, als de eerste DLC The Isle of Armor

In de nieuwe DLC verken je het gelijknamige gebied de Crown Tundra, een besneeuwd landschap in het zuiden van de Galar-regio. Dit nieuwe gebied staat helemaal in het teken van Legendarische Pokémon. Zo verschijnen de nieuwe Legendarische Pokémon Regieleki, Regidrago en Calyrex, en zijn er nieuwe vormen van oude bekenden: Galarian Articuno, Galarian Zapdos en Galarian Moltres. Daarnaast keren ook de Legendarische Pokémon uit vorige games terug.

Ook bevat de Crown Tundra een nieuwe feature: Dynamax Adventure. Hiermee kun je met 4 spelers een Pokémon Den verkennen vol met Dynamax Pokémon. Hierbij gebruik je geleende Pokémon. Na ieder gevecht kan één van de spelers hun Pokémon wisselen voor de Dynamax Pokémon die je zojuist hebt verslagen. Aan het einde heb ook de kans om het op te nemen tegen een Legendarische Pokémon. Er is ook de optie om op een Endless Dynamax Adventure te gaan, die eindeloos doorgaat totdat jullie een gevecht verliezen.

Deze nieuwe update voegt ook het Galarian Star Tournament toe. Je kunt hieraan deelnemen zodra je het hoofdverhaal en de verhalen van The Isle of Armor en The Crown Tundra afgerond hebt. In dit grote toernooi ligt de focus op Multi Battles. Samen met een andere Trainer uit het verhaal nemen jullie het op tegen duo's van top-Trainers uit de hele Galar-regio.

Pokédex en Walkthrough

Zoals je van ons gewend bent, zullen we ook weer een Pokédex en Walkthrough maken voor Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra! Deze zijn momenteel in ontwikkeling, dus kom later nog eens terug om alle informatie te lezen over de nieuwe DLC die je nodig hebt.

Discord

Heb je zin om te ruilen, te vechten, op Dynamax Adventure te gaan of gewoon lekker te kletsen over Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra? Breng dan ook een bezoekje aan de Pokémon United Discord!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>