Startpagina » Pokémon Tower Battle nu te spelen op Facebook

Pokémon Tower Battle nu te spelen op Facebook

Er is weer een nieuwe Pokémon-minigame bijgekomen: Pokémon Tower Battle is nu wereldwijd te spelen op Facebook Gaming! Het is voor het eerst dat een officiële Pokémongame op Facebook wordt uitgebracht.

In Pokémon Tower Battle neem je het op tegen een andere speler. Om de beurt stapelen jullie willekeurige Pokémon op elkaar. Wie de toren in laat storten, heeft verloren. Je kunt een Master Ball inzetten om je huidige Pokémon om te wisselen voor een andere, zeldzame Pokémon.

Om de game te spelen, is een Facebookaccount vereist. Naast Pokémon Tower Battle is ook een tweede Pokémonspel uitgebracht op Facebook Gaming: Pokémon Medalion Battle. Deze is echter (nog) niet beschikbaar in Europa.

Speel Pokémon Tower Battle

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>