Startpagina » Pokémon UNITE aangekondigd: MOBA-spinoff door Tencent

Pokémon UNITE aangekondigd: MOBA-spinoff door Tencent

In een speciale uitzending van Pokémon Presents heeft Tsunekazu Ishihara, baas van The Pokémon Company, vandaag een nieuwe Pokémon spinoff-game geïntroduceerd: Pokémon UNITE! De game wordt ontwikkeld en uitgebracht door Chinese ontwikkelaar TiMi Studios, onderdeel van Tencent. Het is een Multiplayer Online Battle Arena-game, ook wel MOBA genoemd – vergelijkbaar met titels als League of Legends.

In Pokémon UNITE spelen twee teams van vijf spelers tegen elkaar. Iedere speler kiest één Pokémon en gaat de strijd aan met de Pokémon van het andere team. Versla wilde Pokémon in de arena en ga dan naar één van de doelen van de tegenstanders om punten te scoren. Door Pokémon te verslaan zul je ook stijgen in Level, nieuwe aanvallen leren en zelfs evolueren. Wanneer je Level hoog genoeg is, zul je ook een speciale Unite Move kunnen uitvoeren, die meerdere tegenstanders kan raken.

Pokémon UNITE wordt gelanceerd voor Nintendo Switch, Android en iOS als een free-to-start-titel. Dit betekent dat je de game gratis kunt downloaden en spelen, met optionele in-game aankopen. Het is nog niet bekend wanneer Pokémon Unite in Europa uitgebracht zal worden.

Video's:

Screenshots:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>