Startpagina » Pokémon UNITE Championship-serie 2022 aangekondigd

Pokémon UNITE Championship-serie 2022 aangekondigd

Na de Pokémon-games, TCG, Pokkén Tournament en Pokémon krijgt nu ook Pokémon UNITE een eigen wereldkampioenschap. De Pokémon UNITE Championship-serie 2022 werd vandaag aangekondigd, en teams uit Nederland en België kunnen ook meedoen. In totaal vallen er meer dan 1 miljoen dollar aan prijzen te winnen.

Pokémon UNITE is een teamspel, dus om mee te doen aan de kampioenschappen zul je ook een vast team van 5 spelers moeten vormen. Ook moet je in 2005 of eerder geboren zijn. Iedere maand zul je in in-game toernooien Championship Points (CP) kunnen verdienen, de hoeveelheid is afhankelijk van hoe hoog je team eindigt in de ranglijst.

Door CP te verdienen, zal je team deel kunnen nemen aan maandelijkse finales en officiële toernooien, zoals de Aeos Cup, die mogelijk ook zullen worden uitgezonden. De beste teams zullen uiteindelijk deel kunnen nemen aan het Europees Kampioenschap op 18 en 19 juni 2022, waarna 2 teams door mogen naar het Wereldkampioenschap 2022 in London.

Deelnemen kan op de Nintendo Switch-, Android- en iOS-versies van Pokémon UNITE. Het eerste toernooi waarbij CP te verdienen zijn, is de February Cup, die op 19 en 20 februari 2022 plaatsvindt. Check voor alle details en het volledige regelement de Pokémon UNITE Championship-serie 2022 webpagina.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>