Startpagina » Pokémon UNITE introduceert nieuwe gamemodus: Catch ‘Em Battles

Pokémon UNITE introduceert nieuwe gamemodus: Catch ‘Em Battles

Pokémon UNITE heeft in de nieuwste update een nieuwe gameplaymodus toegevoegd: Catch ‘Em Battles. Dit is een speciaal soort gevecht waarin je niet alleen als je eigen Pokémon, maar ook als wilde Pokémon kunt spelen. De modus is slechts tijdelijk speelbaar, tot en met 26 juni 2022.

In een Catch ‘Em Battle bestaan de teams uit 4 spelers. Je begint als je eigen Pokémon, en er verschijnen selecte wilde Pokémon in de arena die je kunt vangen. De Pokémon die gevangen kunnen worden zijn Electrode, Tauros, Ludicolo, Avalugg, Araquanid, Drednaw, Zapdos, Articuno en Regigigas. Nadat je één van deze wilde Pokémon verslagen hebt, kun je op een knop drukken om in die Pokémon te transformeren.

Als wilde Pokémon kun je een basisaanval en twee extra aanvallen gebruiken. Je hebt echter geen Unite Move en kunt ook niet terugteleporteren naar je basis. Ook kun je geen doelpunten scoren, maar als Zapdos, Articuno en Regigigas kun je wel de doelzone van de tegenstanders verzwakken. Deze doelzones hebben sterkere hersteleffecten dan normaal.

Bekijk de trailer:

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>