Startpagina » Pokémon UNITE nu beschikbaar voor Android en iOS

Pokémon UNITE nu beschikbaar voor Android en iOS

Vanaf vandaag is Pokémon UNITE gratis te downloaden in de iOS App Store en Google Play! De game verscheen twee maanden geleden al voor Nintendo Switch. Indien je je account gekoppeld hebt aan Pokémon Trainer Club of je Nintendo-account, kun je daarmee ook inloggen in de mobiele versie om je voortgang te behouden.

Samen met de release van de mobiele versie is ook een update uitgebracht voor de Nintendo Switch-versie. Een nieuwe functie (in alle versies) is Unite squads; hiermee kun je een team vormen met specifieke andere spelers, in plaats van dat je met willekeurige spelers speelt.

Daarnaast zijn de speciale missies om Zeraora te bemachtigen, teruggebracht. Indien je Zeraora niet al in de Nintendo Switch-versie verkregen had, is er nu opnieuw de kans om zijn Unite License te krijgen. Als je Zeraora al wel hebt, ontvang je Aeos Coins wanneer je de missies nogmaals voltooit.

Pokémon UNITE wordt geproduceerd door Chinese ontwikkelaar TiMi Studios en is een game in het zogeheten MOBA-genre, ofwel Multiplayer Online Battle Arena: 2 teams van 5 Trainers met hun Pokémon spelen tegen elkaar. Het is daarnaast een free-to-start-titel; dit betekent dat je de game gratis kunt downloaden en spelen, met optionele in-game aankopen.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>