Startpagina » Pokémon United gaat stoppen

Pokémon United gaat stoppen

In 2007 werd Pokémon United in het leven geroepen, toen nog bekend als Sinnoh.nl. Door de jaren heen hebben we de Nederlandse en Belgische Pokémon-community voorzien van het laatste nieuws en informatie over aankomende games, lokale events, en meer.

Pokémon is de grootste mediafranchise ter wereld, en de games en marketing worden ieder jaar groter, complexer en uitgebreider. Pokémon United is een site die we altijd met liefde in onze vrije tijd hebben bijgehouden, maar in de laatste jaren hebben we gemerkt dat dit steeds lastiger wordt. Niet alleen zijn we al lang geen studenten meer met zeeën van tijd, ook ziet het online medialandschap er tegenwoordig een stuk anders uit.

In plaats van in te leveren op de kwaliteit, hebben we als crew daarom besloten om na 15 mooie jaren er een punt achter te zetten.

Wat gaat er veranderen?

In de toekomst zullen er geen nieuwe nieuwsberichten, walkthroughs en informatiepagina's gepubliceerd worden op de Pokémon United-website. Ook zullen er geen tweets meer geplaatst worden op ons Twitter-account (@PokemonUnitedNL).

Wat verandert er niet?

De Pokémon United-website, inclusief de walkthroughs en Pokédex, zullen in ieder geval tot het einde van 2023 online blijven. Je kunt dus nog steeds gebruik maken van al onze informatie over Pokémon Red & Blue tot en met Scarlet & Violet.

Ook blijft de Discord-server vooralsnog bestaan.

Waar kan ik nu mijn nieuws vinden?

Voor algemeen nieuws over de Pokémon-games, TCG, en tekenfilmserie, kun je terecht op de internationale Pokémon-fansites, zoals Serebii, PokéBeach, Marriland en PokéJungle. Ook kun je je abonneren op het officiële Nederlandse Pokémon-YouTubekanaal.

Bedankt!

We willen iedereen die in de afgelopen jaren Pokémon United hebben gelezen, meegediscussieerd hebben op het forum en in de Discord, of op een andere manier van PU gebruik hebben gemaakt, van harte bedanken voor jullie steun. Hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens terug!

Rob, Prof. 9, Weblock, PokémonTrainer, ShadowLoom

Deel dit bericht
7 reacties
  1. Ik wil ook graag even Astrid, Aurynn, Bulba, Chardo, Evangeline, Falco, Jack, Janneke, Jappielaeven, Jasmijn, Matthew, Mikey, PRIMA, Shaman, The Joker, Tom, Werner, Zinegirl en mezelf bedanken voor de geleverde bijdragen in de afgelopen bijna 13 jaar.

  2. was gezellie ):

    • Jammer maar bedankt voor alle informatie.

  3. Wil jullie bedanken, het was een fijne website. 🙂

    • Heel erg jammer, ik kwam er laat achter dat deze site bestond. Ik gebruik het heel vaak voor de looproute in de games vanaf Red en bleu tot de nieuwste releases. Nog veel succes met alles en ik hoop dat ik deze site nog even kan gebruiken

  4. HEEL ERG JAMMER 🙁 . Toen het nog Sinnoh heette heb ik met mijn account Bloom uren op de site gezeten. Recent gebruikte ik de site enkel nog voor nieuwsberichten. De Kwaliteit van teksten die hier verschenen zijn daar kan geen enkele Nederlandstalige site aan tippen. TOCH BEDANKT VOOR DE LEUKE TIJD !!!

  5. ik vindt het erg jammer ik begrijp het wel deze site was mijn jeugd als ik hoorde dat er nieuwe pokemon afleveringen zouden komen ging ik meteen naar pokemonunited.nl om te kijken of het waar was en jullie hadden altijd gelijk bedankt voor de leuke jaren

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder