Startpagina » Pokkén Tournament DX demo in Nintendo Switch eShop

Pokkén Tournament DX demo in Nintendo Switch eShop

Kun je niet wachten op Pokkén Tournament DX voor de Nintendo Switch? Dan is er goed nieuws, want vanaf vandaag kun je in de Nintendo eShop een gratis demo downloaden voor de vechtgame.

In de demo kun je alleen de vechters Pikachu, Charizard en Empoleon gebruiken. Je kunt kiezen uit de supportset Snivy & Lapras of Reshiram & Cresselia, en de gevechten vinden plaats in Ferrum Stadium. Er is een tutorial om de besturing te leren, en je kunt vechten tegen de CPU of lokaal tegen een andere speler, met 2 Joy-Cons.

De demo is gelimiteerd tot 15 gevechten. Dit kan momenteel echter omzeild worden door de demo te verwijderen en opnieuw te downloaden.

Om de demo te downloaden, open je de Nintendo eShop op je Switch en ga je naar de categorie “Binnenkort beschikbaar”. Zoek het Pokkén Tournament-icoon en klik dan op “Demoversie downloaden”. Je kunt de eShop-pagina ook openen vanuit het item in je nieuwsoverzicht.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>