Startpagina » Release Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Let’s Go, Eevee!

Release Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Let’s Go, Eevee!

 

Eindelijk is het weer zover, de release van een nieuwe Pokémon-RPG! Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor €59,99, en als je voor 18 november 2018 koopt, ontvang je 600 gouden My Nintendo-punten. De Trainers die de game al vooraf hebben besteld in de Nintendo eShop kunnen, na een kleine update, meteen beginnen met spelen. Voor de rest is het wachten tot de winkels vandaag opengegaan of tot de post bezorgd wordt!

In Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee keer je, meer dan 20 jaar sinds de release van de originele Pokémon Red & Blue, weer terug naar de Kanto-regio voor een avontuur vol nostalgie. Weet je nog niet zeker welke Pokémon je allemaal wilt gebruiken op je reis? Neem dan nog eens een goed kijkje op de kaart van de Kanto-regio, waarop je kunt zien welke Pokémon waar beschikbaar zijn:

Pokédex

Zoals gewoonlijk betekent een nieuwe game ook weer een nieuwe Pokédex. De Pokémon United: Let's Go, Pikachu & Eevee Pokédex is nu beschikbaar en biedt je alle informatie die je nodig hebt over de Pokémon die in de Kanto-regio verschijnen! Natuurlijk kun je ook nog steeds gebruikmaken van de Pokédex voor de oude games; gebruik hiervoor het selectieknopje links bovenin de Pokédex.

Naast de nieuwe informatie zijn ook allerlei verbeteringen doorgevoerd; zo laadt de Pokédex nu een stuk sneller, en kun je nu op de pagina van iedere Pokémon zien welke aanvallen alleen verkrijgbaar waren door ze over te zetten uit eerdere games. Ook zijn een aantal foutjes opgelost.

Bekijk de Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee Pokédex!

Walkthrough

Natuurlijk zal er weer een walkthrough geschreven worden waarin je door het hele spel geleidt wordt! De Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee Walkthrough is momenteel nog in ontwikkeling, maar houd de volgende pagina goed in de gaten!

Bekijk de Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee Walkthrough!

Forum

Ook op het forum is de discussie alweer helemaal losgebarsten. In ons algemene Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee!-forum kun je terecht met al je vragen, opmerkingen en interssante mededelingen over de nieuwste Pokémon-games. Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee beschikken bovendien over volledige online functionaliteit, dus als je zin hebt om te ruilen of vechten met je mede-Trainers kun je ook op ons forum terecht.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>