Startpagina » Release Pokémon Sword & Shield!

Release Pokémon Sword & Shield!

Eindelijk is het weer zover, de release van een nieuwe Pokémon-RPG! Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor €59,99, en als je de game voor 15 januari 2020 digitaal aanschaft, ontvang je een gratis downloadcode voor 12 Quick Balls. De Trainers die de game al vooraf hebben besteld in de Nintendo eShop kunnen, na een kleine update, meteen beginnen met spelen. Voor de rest is het wachten tot de winkels vandaag opengaan of tot de post bezorgd wordt.

Iedereen die de game vóór 15 januari 2020 speelt, kan bovendien een Gigantamax Meowth downloaden via Mystery Gift. Gigantamax Meowth kan de unieke aanval G-Max Gold Rush gebruiken, wat alle tegenstanders verwart. Ook ontvang je aan het einde van het gevecht extra geld als je deze aanval gebruikt.

Pokédex

Zoals gewoonlijk betekent een nieuwe game ook weer een nieuwe Pokédex. De Pokémon United: Sword & Shield Pokédex is nu beschikbaar en biedt je alle informatie die je nodig hebt over de Pokémon die in de Galar-regio verschijnen! Natuurlijk kun je ook nog steeds gebruikmaken van de Pokédex voor de oude games; gebruik hiervoor het selectieknopje links bovenin de Pokédex.

Bekijk de Pokémon Sword & Shield Pokédex!

Walkthrough

Natuurlijk zal er weer een walkthrough geschreven worden waarin je door het hele spel geleidt wordt! De Pokémon Sword & Shield Walkthrough is momenteel nog in ontwikkeling, maar houd de volgende pagina goed in de gaten!

Bekijk de Pokémon Sword & Shield Walkthrough!

Forum

Ook op het forum is de discussie alweer helemaal losgebarsten. In ons algemene Sword & Shield-forum kun je terecht met al je vragen, opmerkingen en interssante mededelingen over de nieuwste Pokémon-games. Pokémon Sword & Shield beschikken bovendien over volledige online functionaliteit, dus als je zin hebt om te ruilen of vechten met je mede-Trainers, kun je ook op ons forum terecht.

Bezoek het Pokémon Sword & Shield forum!

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>